Unnsdagar

Familj & vänner, Åsikter / Unnsdagar, bebis, bebisar, bokklubb, bubbel, frukost, hotellfrukost, kulturklubb, mammor, prosecco, unnsdag / Permalink / 0

Ni vet hur viktigt det är att unna sig i hälsosamma mängder då och då. I dagarna två har jag haft riktigt härliga unnsdagar. 


Igår med Lisa och Astrid hemma hos dem. Tyvärr regnade det ju så vi kunde inte sitta ute. Vi åt pastasallad och unnade oss ett glas bubbel var. Jag hade en liten flaska prosecco hemma och det blev exakt ett glas vardera. Känns lite oortodox att sitta med sin lilla bebis och ett glas med bubbel i handen. Jag vill inte promota bebisar och alkohol på något sätt men jag tycker inte heller att det är fel att unna sig ett glas då och då. Jag vill inte behöva hålla ett försvarstal heller givetvis, men jag kan garantera er att vi är ansvarsfulla mammor som inte super ner oss med våra bebisar. Om jag nu behöver klargöra det för någon. Haha! Det var en härlig eftermiddag och som vanligt blev det många timmar tillsammans. Det är så skönt att ha en mammaledig kompis i samma område att umgås med.

Och denna morgon var jag och Idun på Blommenhof och åt frukost med Linnéa, Karro och Stina. Vi har bestämt oss för att starta en kulturklubb tillsammans. Jag ska berätta tanken om kulturklubben framöver men det ska bli så himla roligt! Jag har länge tänkt på att det vore så kul att vara med i en bokklubb eller något och nu är jag med i en kulturklubb! Men mer om det framöver som sagt.

Skål för oss fantastiska mammor och våra fina ungar!

Liknande inlägg

Till top