En kolonistuga

I huvudet på Elin, Livet, Om mig / Bebis, Koloni, Kolonistuga, anderslund, barnvagn, blogg, dagdröm, ensam mamma, kolonilott, promenad / Permalink / 0

Dagens dagdrömmar har handlat om att ha en kolonistuga att vara i just nu. Det har gått så långt att jag till och med googlat "kolonistuga att hyra i Nyköping". Ett av mina bästa promenadstråk är genom koloniområdet Anderslund som ligger inte allt för långt från där vi bor. I dag när jag var ute och gick med mitt lilla barn så gick vi genom där.

Under dagens promenad 😍

Det finns så fantastiskt fina stugor där som är så välskötta, både själva stugorna men också tomterna till. Jag önskar att det stod en skylt på någon av dem med texten: "intresserad av att låna vår stuga en vecka? I utbyte tar du hand om vår katt och vattnar blommorna." Men än så länge har jag bara sett en lapp vid den fulaste och konstigaste lilla stugan i området (den var formad som ett lusthus typ och det fanns ingen trädgård till) där det stod "Till salu". Men tänk om drömscenariot om kolonistugan kunde bli sann! Då skulle jag påta i trädgården, gosa med katten, dricka kaffe, lyssna på poddar, lösa korsord och suduko samt mysa med min bebis. Glömma bort världen lite. 


"Önska kostar ingenting" som min mamma brukar säga. 

Holy cup

Bebis, Mat/Recept / Bebis, Momlife, Sömn, cup, ensamstående, holy, kaffe, lyx, mamma, mom, sömnbrist / Permalink / 0

Den heliga koppen! Varje morgon. Den är desto viktigare sen jag fick barn. Sömnen är ju bristfällig men jag har ändå en "lyx-unge" än så länge tycker jag själv. Hon äter någon gång mellan 21-23 på kvällen och sover ibland mellan fem eller sex timmar innan hon äter nästa gång. Sedan går det ofta tre timmar innan nästa matning på morgonkvisten.


På dagarna äter hon nästan på pricken var tredje timme. Det är fantastiskt för då kan jag planera rätt bra ändå. Lyxig lyx! #momlifemommymomsie

Gubba

Bebis / Bebis, Ensam mamma, bebiskläder, ensamstående, mamma / Permalink / 0

Bebiskläder. Vad ska man säga? Finns det något sötare än bebiskläder? Det finns så mycket sött. Fina färger, volanger och spetsar. Eller varför inte gubb-byxor? Då blir Idun en liten gubba. Gubba = gubbe/gumma. 

Till top