Baby shower

Allmänt / Permalink / 1

Igår fick jag en baby shower av mina fantastiska vänner. Jag hade pratat någon gång med Magnus om en baby shower och funderat typ "undrar om jag kommer få en", men jag har inte trott det. Dels för att jag själv aldrig varit på någon baby shower och dels för att det känns så amerikanskt och nytt här i vårt avlånga land. Jag har alltid tyckt att det verkar så kul och mysigt, men jag hade inga förväntningar på en egen.


Moa och jag gjorde planer i torsdags att äta brunch på söndagen på Pelles Lusthus. Vi hade ju inte setts på ett tag och kände att det var dags för egentid. Jag har hört mycket bra om Pelles och vem älskar inte brunch? En vinnande kombo liksom.

Moa hämtade mig och vi började vårt tjejsnack redan i bilen. Det kändes som vi hade mycket att snacka om. Så kommer vi in på Pelles Lusthus, där jag förövrigt aldrig varit någon gång. Vi hänger av oss och går in, jag börjar spana efter var vi ska sitta och om det finns något bord där vi kan sitta lite avskilt. När jag kommer in i salen så står det ett helt gäng med tjejer där som tjoar och säger SURPRISE. Min hjärna ballade ur, jag var så inställd på att det bara var Moa och jag. Jag blev helt ställd, vände mig till Moa och säger bara "vafaaan" samtidigt som jag nästan börjar gråta och så började jag skaka i hela kroppen av lycka. 

Jag blev så himla rörd. De har planerat den här brunchen för min och vår bebis skull. De har ansträngt sig, smyckat bordet, ordnat quiz och presenter. Det fanns även kort som alla fick fylla i där man tippar/gissar om det blir en pojke eller flicka, vilket datum bebisen kommer samt hens vikt och längd. Ah, jag smäller av, det var så mysigt och magiskt. Jag är verkligen så glad över hur fint allt var ordnat.

Jag fattar fortfarande knappt att jag var med om det här, att jag har så himla fina vänner. Vissa har ändå åkt rätt långt för att vara med, Lorena flög hit från Köpenhamn liksom. Ja, jag blir så rörd att jag har så fantastiska vänner runt mig. Personalen på Pelles Lusthus sa att jag måste ordna lika fint till mina vänner sen när det är dags för dem. Då slog det mig att ingen av dem har barn än så det ser jag fram emot.


Jag är också väldigt impad över min underbara sambo som inte avslöjat ett knyst om den här dagen. Och tänk att Moa hade sådan is i magen att inte boka in något med mig förrän i torsdags. Snacka om att bli totalt överraskad. ❤ Älskar er alla! 

Här kommer jag in och är totalt chockad. Moa ser nöjd ut bakom mig över att jag blev så paff.
Det härliga presentbordet precis intill där vi åt brunch.
Så mycket fina presenter både till bebisen och till mig.
Den fantastiska blöjtårtan som Malin gjort. Innehåller 90 blöjor, en filt, gosekaninen och nappar.
#1 - - Erna:

Så är det när man är en omtyckt person!

Svar: Åh, tack det var snällt sagt! 😁💕
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top