En solskensoptimist

Bebis, Bf 2017 / Permalink / 0

Magnus har gått ut på promenad i det fina vädret och jag är så avundsjuk. Jag kan knappt gå till mina föräldrar som bor fem minuter bort (tio för mig nu när jag vankar) utan att få ont i höfterna. Igår när vi gick dit fick jag typ mensvärk. Vill vara mer rörlig igen, längtar till längre promenader med barnvagnen. 


Min fina systerson Elias är väldigt nyfiken på magen. Igår frågade han igen om bebisen. Han undrar också om jag kommer blöda när bebisen kommer. Jag svarar alltid ärligt. Han blir nog ibland lite rädd men jag tycker inte att man ska hitta på saker när barnen frågar. 

Svullnaden om händerna verkar inte gå ner, det ömmar på som bara den. Det är jobbigt. Idag tror jag att vi ska ta med våra garderobsdörrar och slipa dem på mamma och pappas tomt. Längtar till de är målade och fixade.


Måste förövrigt packa väskan inför förlossningen samt sterilisera nappar osv. Dessa nappar är de sötaste jag sett. Kaninen är en skallra och den ska med i väskan också. Vi fick den av Moa på baby showern.

Liknande inlägg

Till top