Huvudvärk och framtidstankar

Bebis, Bf 2017, Familj & vänner / Permalink / 0

Herre-min-je vilken huvudvärk jag har. Jag vet ärligt inte vilket håll den här förkylningen går åt. Jag tycker det ena släpper och det andra tar över. Nu är det mest kli, nysningar och täppthet, samt huvudvärken då. Så sjukt tråkigt att bara vara hemma. Det känns som att musklerna förtvinar.


Jag har skickat in min första ansökan om föräldrapenning och jag vet inte om jag förstått rätt hur man gör. Det hela känns som en djungel. Men det visar sig om jag är på rätt spår eller inte. Det är också svårt att veta hur många dagar, eller delar av dagar jag ska ta ut. Vad är smartast? Någon som har tips och råd? 

Förövrigt börjar tankar komma om tiden efter föräldraledigheten men jag får försöka tänka en dag i taget och ta möjligheterna när jag ser dem. 


Blä, jag får inte beskära eller färgjustera bilder på mobilen för bloggappen, den vägrar lägga upp mina bilder då :( i alla fall, på tal om framtiden. Här ser ni höstens/vinterns snygga jacka från Moa. Det märks att min älskade vän vill ha en stor del i bebisens liv. Dels hur hon ordnat med allt med baby showern och alla presenter hon gett oss, men också i hennes ord och handling. Hon vill finnas där för oss, vara barnvakt och ta hand om bebisen när det behövs. Sluta tidigare från jobbet för att träffas och ja, you name it. Bättre vän får man leta länge efter. Om det blir dop (vilket vi inte pratat om, så jag tror kanske inte det) finns ju en given fadder (gudmor) om man säger så. Varför heter det fadder nuförtiden? Gudmor och gudfar låter så mycket finare. 


Liknande inlägg

Till top