I don't give a

Familj & vänner / Permalink / 0

Näej jag tycker verkligen Lisa Ajaxs låt är så sjukt störig. Lisa är jätteduktig men den där låten alltså... yuck! Men såklart så är detta en öronmask som sätter sig på hjärnan och huserar. Och givetvis bara den där upprepande delen med "I don't give a, I don't give a.." Skona mig!! 


Och vad hände igår egentligen när den mest musikaliska och konstnärliga av dem alla inte gick vidare till final? Det säger en del om ett generationsskifte bland melloröstarna som håller på att ske där småflickor röstar fram efter utseende och one direction/Shawn Mendes-sound. Men det kanske är jag som börjar bli gammal? 

Anywho, igår hade vi middag för mina föräldrar här hemma. Vi ville tacka för allt de gjort och gör för oss hela tiden. De ställer upp i ur och skur. Vi hade aldrig kunnat köpa lägenheten utan dem och vi hade definitivt aldrig kunnat renovera utan dem. Jag förundras ibland över att de ställer upp så mycket. Jag menar pappa var här i princip varje dag i flera månader för att hjälpa oss renovera. I födelsedagspresent gav han Magnus material till renoveringen och sen kom han hit och renoverade. Mamma beklagade sig att de inte köpt något till bebisen än. Are you kidding me?? Vi har ett fint, renoverat, billigare boende tack vare er. Allt annat är krimskrams. Ändå vill hon köpa saker till spjälsängen säger hon. Allting kommer utan att vi behöver be om det och vi är verkligen bortskämda som har dem. Vi brukar inte be om hjälp heller så ofta, det är att de är så uppmärksamma på vad vi behöver i alla fall, men jag vet att om vi ber om hjälp så letar de lösningar med oss till vi har ordning på torpet. 

Givetvis har de sina fel och brister, som vi alla har, men jag hoppas jag blir en förälder med samma stora engagemang i mina barn som de har gentemot oss. Inte bara mot mig, utan även mot min sambo som de omfamnar som sin egen. Ni kanske förstår att jag är väldigt tacksam. 

Nu när det snart är dags för mammaledighet (välkomnar vecka 33 idag) så känns det skönt att ha nära hem till päronen. Förövrigt har barnmorskan sagt till mig att sjukskrivas nu eller åtminstone trappa ner i tid. Jag ska göra det senare tänker jag även om det svider för plånboken. Hälsan är viktigast och att hinna reflektera och njuta av graviditeten sista tiden. 

Jag älskar tulpaner. Vi fick dessa av mina föräldrar igår ❤

Liknande inlägg

Till top