Mellofinalen

I huvudet på Elin, Åsikter / Permalink / 0

Det blev en intressant final igår. Min tippning i slutänden såg ut så här efter alla uppträdanden:

Så jag fick endast ett prickat rätt i slutänden, men det var bra nära tippat av mig ändå. Min tippning topp tre var ju som svenska folket röstat i alla fall. 


Efter att ha sett alla nummer för kvällen blev min etta och tvåa givna. De bästa framträdandena helt klart. Personligen tyckte jag Robins framträdande var det bäst timade där det hände mest. Snyggast show helt enkelt. Mina tankar efter uppträdandet gick till Madonnas musikvideo till Vouge. Stiliga män i kostym som strikear poses. Jag tycker att alla som kommenterar bidraget som någon slags Dressmann-reklam är urlöjliga. Så i Sverige associerar vi kostymer med Dressmann? Det har jag aldrig någonsin hört någon göra när de sett Justin Timberlake uppträda. Onödigt och löjliga kommentarer är vad det är. Bra framfört och bra nummer. 

Däremot stod Nano kvar som min absoluta favorit i tävlingen. Tycker låten är fantastisk men kan tycka att framträdandet var något tråkigt, plus att artistens omfång behöver slipas. Vi pratade om det att han är en oslipad diamant, den där Nano. 

Jag tycker att Robin var en värdig vinnare i slutänden, det hade Nano också varit. 

Det var en fin kväll med trevligt sällskap och nu ska jag göra mig i ordning för att gå på brunch med Moa på Pelles Lusthus. Ha en fin dag. ❤

Liknande inlägg

Till top