Shop 'til you drop

Bf 2017, Shopping / Permalink / 1

Jag fick det fantastiska tipset att googla rabattkoder till Jotex hemsida så det gjorde jag. 30% rabatt på den dyraste varan, inte helt illa ändå om jag får säga det själv. Så jag köpte både lampan som jag visade i föregående inlägg samt gardiner till sovrummet. Naturvita, mörkläggningsgardiner. Hoppas det blir tipp topp! 


Snart kommer sovrummet kännas mer ombonat. För tillfället är våra garderobsdörrar till sovrummet hemma hos mina föräldrar. De har slipats och målats, de flesta av dem. Så snart behöver vi inte stirra på gröna, fula garderobsdörrar längre! Hurra! Just nu stirrar jag bara på innehållet och vill organisera upp allt.

Det är jobbigt att vara hemma sjuk, det finns så mycket att ta tag i men det finns inte lika mycket ork och lust. Så himla skönt dock, jag har bara legat i sängen hela dagen och tagit en dusch. Somnat och vaknat, tittat på serier samt tittat på när bebisen haft danstävling inne i magen. Jag klappar bebis och bebis gnuggar sig mot min hand. Så skönt att få känna rörelserna i lugn och ro. 


Gick igår in i vecka 35, fast enligt egna uträkningar skulle jag gått in i vecka 37 idag. Hihi. Det närmar sig ankomst...
#1 - - Therése :

Ja 700kr för en lampa är ett kap. Vad tror du det skulle kosta om det var ett riktigt pris så att de som jobbade på fabriken fick ordentligt betalt?

Klänningar till sommaren... tänk på att de ska gå att amma i, omlottklänning eller liknande. 😋

Tänk vad tiden går, snart dags!!

Svar: Ja precis, det är ju mer att jag tänker på om just jag ska lägga det på inredning eller om jag borde lagt det på annat. Men å andra sidan har vi ju inte lampor överallt. En sak i taget. Nu fick jag lampan för 500 istället 😁 Ja jag kollar klänningar som inte ska sitta tokigt för amning. Men nu har jag lagt klänningssökandet på hyllan istället.
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top