Shoppingproblem

Shopping, Tips/Idéer / Permalink / 1

Shoppingproblem = i-landsproblem. Hör bara på det här. Jag har nästan inte spenderat några pengar den här senaste månaden förrutom på räkningar och har därför tänkt att jag ska köpa sådant som jag och vi behöver. 


Det finns en hel lista som består av amningskläder, byxor, linnen (i princip allt jag äger och använder har hål), gardiner, taklampor, trådbackar. Ja, listan kan fortsätta länge. Jag googlar klänningar till i sommar, men klickar jag hem något? Nej! I slutänden blir jag snål eller tycker det ena kan vänta och ge plats åt det andra.


Jag fullkomligt älskar den här lampan från Jotex tillexempel. Den skulle vara så fin i sovrummet eller i vardagsrummet men den kostar 700 spänn. Är det rimligt för en lampa? 


Jag tror min oförmögenhet att shoppa kommer av att jag i hela 20-årsåldern levt väldigt snålt på liten inkomst på grund av pluggande och ströjobb. Och ändå finns så mycket jag vill ha, se och göra nu när jag har stabilare inkomst. Men jag har alltså fastnat i ekonomista-träsket och det är ju superbra! Jag får helt enkelt spara tills jag vet vad jag ska spendera mina pengar på. Jag har ju inte oändligt med pengar så det är klart att jag måste välja mina utgifter. Så vad ska prioriteras? 

#1 - - Stina :

Väldigt fin lampa och om man tänker på att den kan förgylla ditt liv ett bra tag kanske summan känns bättre? Har du kollat om det finns några rabattkoder? <3

Svar: Jag tänkte på det när jag skrev det att det kanske inte är så mycket pengar att investera i en snygg lampa som man förmodligen kommer vilja ha länge. Du är ju bara bäst alltså ❤ jag hade inte ens tänkt på rabattkoder förrän du sa det. Vet du? Nu är lampan beställd!
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top