Vårsommar

Bebis, Bf 2017, Utbildning/jobb / Permalink / 0

Det var varmt att ha höstjackan på sig idag när jag väntade på bussen hem från jobbet. Underbart med vår, det känns verkligen som att vi får bebis under bästa tiden på året. Jag är oerhört tacksam rent värmemässigt att jag varit gravid just denna period. Jag tål inte värme så bra och har de senaste åren haft problem med soleksem. Med tanke på att jag varit så himla varm av mig under graviditeten så har det verkligen varit rätt tid för mig.


Idag ringde jag min chef och meddelade att detta blir min sista arbetsvecka. Det känns så otroligt skönt samtidigt som jag tänker på pengarna och att jag inte "klarade att gå längre." Dumt, idiotiskt duktig flicka-syndrom, jag vet. För vet ni? När jag kommer hem vill jag sova och jag får under förmiddagen (alltså redan tidigt på dagen) ont i höften på jobbet. Så det ska verkligen bli gudomligt att få vila upp sig och fokusera på det som komma skall. Göra i ordning här hemma och förbereda sig mentalt. ❤


Imorgon är sista dagen alla de jag jobbar mest med är på plats samtidigt så jag kommer bjuda på fika redan imorgon. Äppel och vanilj-krans samt kardemumma-krans. Mums! 

Liknande inlägg

Till top