Yoga tjejen

Bebis / baby, bebis, blogg, blogg.se, blogg.se-priset 2017, elin&idun, ensam mamma, ensamstående, idun, krypa, lugn, mamma, yoga, yoga baby, yoga tjejen, årets familjebloggare / Permalink / 0
Lilla I är igång och ska krypa men hon drar inte iväg med en gång. Detta är ett drag jag märkt hos henne från början, att hon har ingen brådska med saker och ting.

När hon var mindre tyckte jag att hon var så himla lugn. Låg hon i babysittern så var hon nöjd där. Hon tog tid på sig att vända sig från rygg till mage och sen när hon väl gjorde det hade hon inte bråttom att göra det varje dag, hela tiden. Nu när hon börjat krypa så tar hon sig runt utan att krypa och hon står på en plats och tränar. Undrar om den blygsamheten, eller lugnet är ett personlighetsdrag hos henne? Det ska bli spännande att följa en liten människa så här nära. Min lilla människa. 

(null)

(null)

Fatta vilken träning!

Febern är borta nu men nu är vi dundersnuviga istället. Stackars Idun var så himla täppt i natt. Jag lyckades ta snorsugargrejen och saltlösning i alla fall. Jag har nog inte sovit på tre dagar så det är lite kämpigt. Imorse när Idun vaknat (hon ligger bredvid mig upphöjd på en kudde för andningens skull) så var jag så trött så jag slumrade om hela tiden. Jag tittade upp efter en stund och fick då se ungen rätt nära kanten av sängen. Oh maj gad! Då hade hon vänt sig och var på språng. Nu blir det ingen lugn stund! 


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jag är finalist i kategorin Årets familjebloggare i blogg.se-priset 2017. Det skulle betyda så oerhört mycket om du ville lägga din röst på mig. Tack för allt stöd och pepp! Röstningen pågår till och med 5/12. RÖSTA HÄR!  

Till top