Kärleksförklaringar

Familj & vänner / livet, meningen, vänner / Permalink / 1
Förra veckan haglade kärleksförklaringar mellan Lisa och mig. Vi båda känner att veckorna är så roliga och rullar på tack vare att vi har varandra. 

Jag och Lisa gick i samma klass första året på gymnasiet. Hon var också en av tjejerna som var med mig i Bulgarien. I höstas sprang jag på henne på Ica - hon var också gravid. OCH hon och hennes sambo hade flyttat till samma område som oss. Jag tänkte redan då att då måste vi ju ses någon gång på en kaffe eller så. 

När jag sen började jobba på Landstinget så sprang jag på henne även där. Då visade det sig att hon jobbade där också. Så himla konstigt. Och sen när allting hände i våras och Lisa och jag träffades på den där kaffen hemma hos henne så berättade jag hur det låg till och vad som hänt i mitt liv med separationen. Jag kände direkt ett stöd i Lisa. Hon såg till och med till att ordna ett extra babyskydd till bilen så att jag och Idun kunde åka med på saker. Babysimmet tillexempel. 

Ja, jag vet inte vad jag hade gjort utan henne och hennes Astrid. Och det känns så himla mycket meant to be att vi skulle återförenas. Jag tror jag läker i själen på något sätt. I och med att hon var med i Bulgarien där övergreppet hände så har det även blivit att vi kunnat bearbeta det lite. Vi gled ju ifrån varandra något år efter det och vi har inte direkt pratat om det igen. Båda rädda att trampa varandra på tårna. 

(null)

Det är så himla härligt och roligt den här tiden tack vare att vi har varandra! Hösten är extra färgglad i år. ❤️

(null)


#1 - - Lars Gustafsson:

Så härligt med riktiga vänner

Svar: Verkligen! 😁
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top