Lite egentid

I huvudet på Elin, Livet / blogg.se, blogg.se-priset 2017, ensamstående, förhållanden, investering, mamma, relationer, singel, värdera, vårda, årets familjebloggare / Permalink / 0
Nu ska jag få duscha och vila i 1,5 timme då Idun är med sin pappa en stund.

Jag har mycket tankar kring relationer och hur man bör vårda dem. Många insikter har kommit till mig det senaste halvåret och jag tror jag har en del kloka inputs att dela med mig av framöver. Saker som jag snappat upp av omgivningen och via olika kanaler och sådant som jag själv tycker känns viktigt. Jag tycker ju att jag är duktig på att upprätthålla och vårda en relation, men uppenbarligen har jag förbisett en del och inte alltid varit uppmärksam.

Jag bjuder här på ett citat som jag tycker stämmer mycket bra överrens med hur jag tänker kring relationer och "frestelser".

(null)

Fundera lite på det. Vad är värt någonting och hur mycket har jag lagt ner gällande tid och emotionell investering? Vad värderar du? Jag värderar när man stött på hinder men tagit sig igenom dem. Jag värderar när man rett ut och växt tillsammans efter en prövning. Jag tycker att det är att fördjupa sina band. Alla kan vi göra snedsteg, men hur vi hanterar dem sedan säger väldigt mycket om oss som personer. 

Ta hand om varandra och värdera varandra! 


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jag är finalist i kategorin Årets familjebloggare i blogg.se-priset 2017. Det skulle betyda så oerhört mycket om du ville lägga din röst på mig. Tack för allt stöd och pepp! Röstningen pågår till och med 5/12. RÖSTA HÄR!  


Liknande inlägg

Till top