Vilken fin respons

Drömmar och mål, Familj & vänner / 2017, babysim, bebisar, blogg.se-priset, fika, fin, kusin, nyfödd, pojke, respons, simmat, son, tack, årets familjeblogg / Permalink / 0
Tack för meddelanden och lyckoönskningar gällande finalplatsen till Årets familjebloggare!  Jag har fått väldigt fin respons via mina sociala kanaler och även privata meddelanden. Det värmer enormt, så tusen tusen tack! 

Vill du också rösta på mig så kan du KLICKA HÄR
 
Idag har vi varit på babysim, gått promenad och sedan fikat med Lisa och Astrid. Våra bebisar sov bara en halvtimme efter simmet så både Lisa och jag har varit extremt trötta och fnissiga idag. Vi sa att vi skulle ses efter de sovit och att vi också skulle sova en stund med dem, men så blev det inte så utan vi blev supertrötta istället. Men det är härligt när man i princip skrattar och skämtar om allting. 

(null)

Förresten, igår fick Idun en liten kusin! En liten pojke. Så stort grattis till Malin och Tomas till en underbart söt son! 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jag är finalist i kategorin Årets familjebloggare i blogg.se-priset 2017. Det skulle betyda så oerhört mycket om du ville lägga din röst på mig. Tack för allt stöd och pepp! RÖSTA HÄR!  


Liknande inlägg

Till top