Ett halvår idag 10/10-17

Bebis, Bf 2017 / Idun, alva, bebis, ett halvt år, halvår, idun gullefjun, sex månader, vivianne, älskade vän / Permalink / 1

Herre. Min. Je. Hur kan tiden gå så fort? Idag blir Idun sex månader!! Ett halvt år har hon varit på utsidan och funnits i våra liv på riktigt! Jag minns så väl min första dröm om krabaten som låg i min mage. Det var tidigt, kanske i vecka fem eller något. Jag drömde att det var en flicka och jag hade så svårt att tänka på att det kunde vara något annat efter det att jag de sista månaderna bara tittade efter namn till pojkar. Bara utifall att jag skulle ha fel. Jag hade sedan drömmen en flicka på känn och var rädd att bli chockad om det blev en pojke. När Magnus sa att det var en flicka så blev jag inte ett dugg förvånad. Jag visste ju det! Och Idun var det namn som aldrig lämnade mig under hela graviditeten. Jag tyckte att det var så vackert att jag hade svårt att släppa det!


Du är så magisk på alla sätt och vis min Idun Alva Vivianne. Det är så häftigt att få vara din mamma! ❤️

Älskade lilla människa! Så stor du har blivit och så himla liten du har varit. Kan knappt fatta. 


Det är inte lätt att beskriva mina känslor för den här fina ungen. Jag känner mig lite mentalt galen ibland. Jag vill ju liksom äta upp henne varje dag och kan knipa igen käkarna för att jag blir så tokig i henne. *igenknipna käkar* Jagvilljubaraätauppdigduärjusåhimlagölligsåjagdöööööör. Typ så. Helt galen känner jag mig. Haha! Ni som har barn fattar säkert vad jag menar. 

#1 - -

Jag fattar precis hur det känns! Hon är ju världens gulligaste, underbara lilla Idun! ❤️

Svar: ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top