I had a dream the other night

Familj & vänner / Kulturklubben, Min fantastiska väninna, bridget jones, enhörningar, idun, lingonfabriken, norrköping / Permalink / 0

God kväll hörni.


En konstig grej hände i natt. Idun började panikgråta och skaka. Jag vet inte vad det var för något men jag ryser in i själen när jag tänker på det. Det var som att hon fortsatte sova så hon drömde kanske, men jag lyckades inte lugna henne med vaggande och ett stadigt tag. Till slut gav jag henne bröstet och hon lyckades somna om. Det är något som händer i mig när hon blir ledsen på det sättet. Jag börjar nästan också gråta och vill göra vad som helst för att hon ska må bra. Oftast är jag snabb med att tänka till att jag ska vara lugn och ta det lugnt för att jag tänker att Idun annars märker min stress. Och oftast lugnar hon sig väldigt fort, vilket jag är glad för, men då blir det också extra frustrerande när jag inte lyckas lugna henne på en gång genom att bara lyfta upp henne. Det är en rätt häftig känsla hur otroligt starkt man kan känna för sitt lilla barn. Min lilla dotter.

Idag har hon varit med sin pappa medan jag varit i Norrköping med Kulturklubben. Vi åt brunch på Lingonfabriken och snackade om boken Min fantastiska väninna. Jag är fortfarande mätt alltså. Kan verkligen rekommendera det stället för brunch. Nästa val är Stinas tur och då blev det att vi ska se alla Bridget Jones-filmer till nästa gång. Det som är så roligt med Kulturklubben är att vi får bredd på det kulturella vi ser eller gör. Nu har vi kollat på en serie, läst en bok och nästa gång blir det alltså filmdags. Jag tror jag ska se en Bridget-film redan ikväll. 


Jag glömde ta bilder från dagens möte men jag bjussar på en bild på morfarn med sina guldkorn i matchande pyjamaser. 

Liknande inlägg

Till top