Njuter av nuet

Bebis / baby, babysång, bebis, höst, hösten, mammaledig, mindfullness, njut, njuter, nuet, vädret / Permalink / 0
Vilket ruggigt väder vi haft inatt och idag. Regnet smattrade på fönsterblecket så jag hade svårt att sova. När det är så där grått och oskönt väder så blir det lätt segt här hemma på morgonen. Det tar lite tid att komma igång. Och det är så skönt att det är okej ändå. Det enda vi hade idag var föräldragruppen på bvc kl 13-15.

(null)

Det är verkligen så eldigt och vackert nu och gräset är fortfarande så grönt. I love it! Det slog mig precis att det här sköna (och såklart lite omtumlande) livet hemma med min bebis, långa promenader och babysångstunder osv kommer ta slut. Jag får en lite ilande, ångestframkallande känsla i magen när jag tänker på det. Den här tiden när min unge är så här liten och jag får vara hemma med henne, den kommer ta slut en dag. Ååååh. No. All good things come to an end, så är det ju. Därför måste jag njuta av varje stund. 

(null)

(null)

Igår gick vi bort till området där jag bodde när jag var liten. Huset i bakgrunden är mitt barndomshem. Det var en märklig känsla att gå där på grusgången. Jag minns ju området som så stort och grusgången som så lång. Nu kändes allt så mycket mindre. Men jag har många fina minnen därifrån och det ligger mig varmt om hjärtat. 

Liknande inlägg

Till top