Sådan mor sådan dotter

Bebis, Familj & vänner / Bebis, astrid och idun, astridochidun, baby, babysim, babysång, idun, mammaledig, rulla runt, sova på mage, sovställning / Permalink / 0

När Idun vaknade i natt och grät så tänkte jag gå upp och lugna henne som jag brukar, men jag var så trött så jag tänkte "hon panikgråter ju inte så hon kanske kan somna om ändå. Det gör inget att hon gråter lite." När jag sedan vaknade flera timmar senare blev jag förvånad. "Men... vad hände med Idun" tänkte jag. Jag tände lampan och ser att hon ligger på mage. Jag blev lite nervös eftersom jag vet att hon inte kan vända sig tillbaka själv. Och hon låg blixtstilla. Jag gick fram och tittade. Hon andades. 


Jag tror att hon först blev ledsen för att hon rullat runt till mage men att hon sen tyckte det var skönt att ligga så, så hon somnade om. Sådan mor sådan dotter. Jag sover nämligen helst på mage.

Jag fick väcka henne vid 9.15 eftersom att vi skulle på frukost och babysång kl 9.30 här i området tillsammans med Lisa och Astrid. 

Ikväll ska vi på middag hemma hos dem. Det ska bli mysigt! 

Jag älskar att vi har dem i samma område. Tiden går så fort för att vi hittar på så mycket och har så roligt tillsammans. 

Älskar livet som mammaledig! ❤️

Höstig promenad med bebbarna.
Kaffe och kaka i solen efter babysim och innan babysång.
Idun tittar på Astrid.

Liknande inlägg

Till top