Schyffert

Bebis, Familj & vänner / Farmor, Livet, bebis, bus, busig unge, idun, idun gullefjun, panik, rött vin, schyffert, sova / Permalink / 0

Helgen kom och helgen gick och sa bara tjoff som en swishbetalning! Fredagskvällen kändes kalasbehövlig och var guuuuld värd för mig. God mat och trevligt sällskap + lite rött vin - gudarns vad gott det är när man inte dricker så ofta längre. Schyffert var rolig, jag skrattade högt flera gånger så jag är verkligen nöjd. Stand up är kul! 


Idag har Iduns farmor varit här och hälsat på. Alltid trevligt att snacka med Anette och tiden går så fort när hon är på besök. Vi är verkligen bra på att babbla. 


Så gulliga!

Ikväll hade Idun bus i blicken och ville inte riktigt komma till ro. Jag la henne i sängen som jag brukar men jag märke snabbt att hon rullade till mage och la sig så. Hon somnade till sist på rygg och det var med ett leende på läpparna. Hon är så glad och go på kvällarna. Dock har hon de senaste nätterna panikgråtit några gånger men inte riktigt varit vaken och det har varit lite obehagligt. Jag hoppas att det inte är nattskräck eller något. Busig unge!

Liknande inlägg

Till top