"Har du fortfarande samma efternamn?"

Livet / Permalink / 2

Idag gick jag och Idun ner till stan eftersom jag skulle till optikern. Då träffade vi på en gammal klasskompis som jobbar där. Det var trevligt att träffas och prata lite och när hon tittade på min bokning så stod det bara mitt förnamn. Så hon frågade om jag fortfarande har samma efternamn. Jag vet inte varför hon frågade det om hon tänkte att jag kanske gift mig eller bytt av någon anledning. Hon undrade i vilket fall om jag hette något annat än när vi gick i samma klass och jag tänkte bara att "I wish". Hehe. Och "så långt ifrån det man kan komma nu, typ." Men jag log bara och sa att jag fortfarande heter samma. (Är dock lite sugen på att byta, men jag berättar till vad och varför i ett annat inlägg.)


Så det har blivit hörni och vilka tvära svängar livet kan ta. Men vet ni? Det har nästan gått fem månader sedan uppbrottet och jag är så jäkla glad för det! Inte glad för det som hänt och det som blev, men glad för att det gått fem månader och jag lever. Jag minns så tydligt i början hur jag fick ta en minut i taget för att orka. Jag fann styrka i att se Idun varje dag och det tog mig igenom lite i taget att ha henne att lägga mitt fokus på. Det har nästan gått ett halvår och jag klarar det här! Jag är så jäkla stolt över mig själv och jag känner hur jag växer som människa. 

Rent känslomässigt känns dessa månader som ett år på många sätt. Jag har rannsakat mig själv mycket, gått på samtal och lärt mig så mycket om mig själv. Det är jobbigt och svårt många gånger att se sig själv i spegeln och att bearbeta allt. Sorg, saknad, besvikelse, självrannsakan. Men jag har klarat mig i nästan FEM månader, och känslomässigt kommer det bara gå bättre och bättre. Fy fasiken vad jag blir lättad och glad av den känslan att jag tar mig igenom det här! Heja mig! 

Det finns hopp ❤️

/Elin

#1 - -

Det är det jag säger,du är stark! Superkvinna!💗

Svar: 💪🏼😘❤️
Elin Engdahl

#2 - - Erna:

Du bör känna dig stolt över dig själv och framtiden har nog mycket gott att erbjuda !

Svar: Tack kära Erna, det hoppas jag också! ✨💕
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top