Tina T

Bebis, Familj & vänner, Fest / Tina turner, bebis, fem månader, idun, it takes two, mamma, radarpar, rod stewart / Permalink / 1

Gårdagen bjöd på en riktig hemmafest! Vi vet ju alla att "förfesten är den riktiga festen" som min gamla slogan från universitet löd. Stina och Daniel, eller ska jag säga ägg och bacon som de var utklädda till, bjöd på bubbel, shots, pizza och tårta. Gottiga grejer alltså och trevligt sällskap. 


Temat var ju alltså radarpar och på festen kunde vi hitta alla möjliga konstellationer: Batman och Robin, Jack Daniels och Coca Cola, ägg och bacon. Jag kom som Tina Turner med Rod Stewart (han var på tishan) och deras låt It takes two. Som det ju gör för att vara ett radarpar, krävs två alltså. Hoho hehe, skojig jag är va? 

 

Jag upptäckte inför festen att jag älskar Tina Turner. Vilken inspiration och förebild! Och vilka spiror, haha! Snacka om vältränad. Jag köpte en bronzer inför festen för att jag skulle bli brunare. Visst ser jag brun ut? Eeeehehehe. Nej. Jag vet. Jag provade några kvällar innan och ba: wow vad brun jag blir! Kommer se sååå brun ut. Men nej, jag såg visst inte så brun ut. Skulle haft foundation istället. Haha!


Det var kul att komma iväg och träffa folk och festa till det lite, men sen var det mysigt att komma hem till min lilla superstjärna som låg och sov så sött. Hennes pappa hämtade henne på morgonen sen så jag fick sova ut också. Jag sov till halv tolv ungefär. Sååå välbehövligt. 

Snart dags att sussa igen. Imorgon bitti ska vi till bvc för vaccination och fem månaders-kontroll. 

God natt!

#1 - - Erna:

Tjusig mamma Idun har!

Svar: Tack Erna!
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top