Tre saker för självpepp

I huvudet på Elin, Livet, Om mig / Wonder woman, dotter, ensam mamma, guld, guldring, inspiration, mamma, nice butt, rosa diamant, rosa turmalin, saker, självpepp, tavla, tre / Permalink / 2

Jag gör så mycket jag bara kan för att peppa mig själv och tänka positivt. Jag har givetvis stunder då jag bara gråter och känner mig nere, men så mycket jag bara kan försöker jag att tacka ja till livet. 


Sedan allting hände har jag börjat gå på samtal med kurator, jag är med i en kulturklubb, Idun och jag går på babysim, nästa vecka åker vi till Spanien, jag ska på Schyffert i oktober, jag är med i en vandringsgrupp (kom out of the blue, men vi bara kör), jag, Moa och Lisa ska på Ed Sheeran nästa år, igår var Idun och jag på kräftskiva. Stora och små saker. Det mesta tackar jag ja till. Det finns så mycket att uppleva och i ett sånt här läge i livet måste jag välja att se det. Inte gräma mig över det som inte blev även om jag tillåter mig att göra det i korta stunder ibland. Huvudsaken är att det får inte ta över!

Utöver allt att uppleva och göra har jag även tre saker, materiella saker, som jag införskaffat för självpepp och som synliga påminnelser om att jag är bra, jag tar mig framåt och jag ska läka. 


Först och främst min största symbol. Min something old som blev something new. Min och Iduns ring med rosa sten för empowerment och girl power. Jag har den på mig dag och natt och den gör mig så glad! 

Mitt andra självpepp är denna tavla (jag ska eventuellt byta ram framöver) som jag ser innan jag går hemifrån. Jag är egentligen inte överförtjust i tavlor med text men när jag såg den här kände jag bara att jag måste ha den! Superbra självpepp ju!

Mitt tredje självpepp är denna t-shirt/pyjamas. Jag är wonderwoman. Jag vill vara det. Jag tycker att det är viktigt vad jag är för förebild för min dotter. Mitt agerande är det hon ser och jag vill att hon ska vara stark när livet krisar. Jag har själv en väldigt stark förebild i livet, nämligen min mamma. Hon har aldrig lagt sig ner trots helt enorma motgångar i livet och det inspirerar mig att inte ge upp. Jag tycker att den här t-shirten påminner mig om det och jag hoppas att jag ska kunna inspirera min dotter i framtiden. 


#1 - - mylle:

Heja dig och Idun!!!!!!!!! <3

Svar: ❤️❤️❤️
Elin Engdahl

#2 - - Eva Klippinge:

Hej Elin!
Det är min kära mamma som tipsat mig om din blogg.
Du skriver så bra och jag tycker du är mycket klok och mogen. Inte minst gillar jag din självpepp, den skulle många behöva ta efter.
Din ring👌🏻,
Sköt om dig och lilla Idun!
Kram Eva

Svar: Tack snälla! Det var roligt att höra! 😁💕
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top