Magsjuka

Livet / Permalink / 1
Igår var jag, Karro, Malin & Mikael på föreläsning. Idun sov hos sin pappa. På natten insjuknade jag i magsjuka och det hade Idun också gjort.

Tur i oturen för mig för så utslagen jag varit idag hade det varit svårt att ta hand om någon annan. 

Imorgon kommer hon tillbaka till mig och då hoppas jag att jag har mer ork. Dock sitter vi ju i samma båt så hon är också rätt utslagen. Vi får ta det lugnt helt enkelt. 

Ta hand om er, hoppas ni slipper detta sattyg! 

I want candy

Bebis, Familj & vänner / bebis, candy, ensamstående, födelsedag, för mycket godis, förätit mig, godis, haren, hel igen, i want, mamma, middag, påsk, påskgodis, påskharen, samtal, svullen, vänner / Permalink / 0
Den här helgen har jag slagit något slags världsrekord i godisätande. Det har inte funnits något stopp.

Jag vet inte vad som kommit över mig. Antagligen är det påskpriserna på godis som gjort det omöjligt att äta en rimlig mängd. I lördags på morgonen så tänkte jag vara smart och gå och passa på att handla till det billiga priset före alla andra. Det var bara det att halva stan tänkte likadant. Det fanns inga lediga skopor när jag kom fram. De var upptagna. Alltså förstår ni? Jag köade för att köpa godis liksom. Sjukt!

Påsken har inte ens varit än och jag har redan förätit mig på godis. 

Anywho. På förmiddagen igår så träffade jag Agnes för en snabb fika. Vi passade på att ses när hon ändå var i stan. Vi har inte setts sen i somras och mycket har hänt sedan dess. Vi lyckades vara effektiva och kom nog i kapp ganska duktigt. 

På kvällen igår var jag hos Stina och Daniel på födelsedagsmiddag för Daniel. En spontan sådan! Daniel/Bacon och Emma kom dit också. Det var trevligt! Jag älskar att ha vänner nära i området så att det är skönt krypavstånd hem. Haha! Det blev en lugn och mysig kväll med många blandade samtalsämnen. 

Idag har jag "fått tillbaka" min lilla unge. Det är så skumt men på den korta tid som jag inte haft henne (sen i fredags eftermiddag) känns det som jag missat massor. Det har jag ju inte men när vi ses igen så märks det i kroppen att ordningen är återställd. Det är som att jag levt en stund utan ett livsviktigt organ som åter trycks på plats när hon kommer hem. Som att jag väntat på att bli hel. Hur ska det gå att i framtiden vara utan henne en hel vecka åt gången? Alltså jag förstår inte.

(null)

Hoppetossing. Idag har hon pratat som en indisk kalkon. Hur det låter kan ni ju klura på 😂

Du finns inom mig

Familj & vänner, Fest, Utbildning/jobb / after work, aw, barn, barnets bästa, bebis, ensam mamma, ensamstående, familjerätten, jobb, kollegor, mamma, ofrivilligt, pappa, samarbete, semester, separation, sol, trött, uppdelad tid, utvilad / Permalink / 0
Snart har Idun och jag så gott som suttit ihop i ett års tid samt i nio månader innan det. Snart ska jag börja jobba heltid och jag tror att den omställningen kommer kännas för oss båda.

Jag räknar med att det blir tufft. Först ska hennes pappa vara hemma med henne fram till hösten och vi måste ha ett väldigt nära samarbete under hela sommaren. För att komma fram till hur vår uppdelning med Idun ska se ut har vi tagit kontakt med familjerätten. Just för att vi ska få en utomstående part som kan hjälpa oss att se bästa tillvägagångsättet utan att det finns någon dold agena bakom från någon av oss. Allt ska ske utifrån Iduns bästa i alla lägen. Jag håller tummarna för att det går så smärtfritt som möjligt. Även om jag tror att all tid utan min lilla stjärna blir smärtsam. Jag hade inte en tanke på att jag skulle dela upp tiden med mitt lilla barn när jag skaffade henne. Det känns inte roligt. Jag vill ju vara med henne alla jular, födelsedagar och vardagar. 

Den här helgen är Idun med sin pappa och jag känner mig tröttare än någonsin. Är det inte märkligt att när Idun vaknar innan 06 så är jag inte tröttare än när jag har sovmorgon och är utan henne? 

Igår var jag på aw med mitt nya jobb. Det var mycket trevligt och kollegorna är så härliga och roliga. Det känns som ett kompisgäng typ.  Det ska bli kul att börja där i maj! Och innan dess skulle jag göra typ vad som helst för att få åka på en semesterresa till solen och vila ut lite. 

(null)

(null)


Till top