My brain hurts

Allmänt, Familj & vänner, Utbildning/jobb / arbete, astrid, astrid&idun, axs, axs sweden, bebisar, ensamstående, idun, jobb, jobba, kompisar, mamma, roligt / Permalink / 0
Nu är jag så trött! Information overload. Det har varit korta dagar vilket känts jobbigt för jag vill ju bara lära mig mer och förstå mer. Samtidigt  som det varit toppen med kortare dagar så här i början. Man blir trött av att vara ny.

Så här långt känns det verkligen super. Jag vet inte om det är det här med att ha fått barn som gör att jag på något vis inte tänker så mycket och är nervös. Eller så är det för att människorna känns så lättsamma och härliga, men jag har knappt varit nervös över att vara ny, vilket jag alltid brukar vara litegrann. På något vis känns det så naturligt hos AXS. Och jag tycker jobbet känns spännande och roligt. SJUKT mycket att lära sig men SÅ himla roligt! Klart jag är nervös över att inlärningen ska gå sakta men jag känner mig ändå trygg i att jag kommer klara det. 

Jag är så glad hur det löste sig med jobb för mig och snart ska ytterligare fler pusselbitar falla på plats. Men jag tar en sak i taget. Framtiden ser ljus ut och även om jag känner mig lätt stressad så vet jag att allt blir bra! 

(null)

Ikväll var vi en stund hos Lisa, Pär och Astrid. Så himla trevligt att vi fick hänga lite och att barnen fick träffas. De var så himla söta när vi precis kommit dit. De satt mitt emot varandra, klappade på varandra och sa glatt om vartannat "eeeeej", "eeeeej", "titta", "eeeeeej", "eeej, titta dä." De interagerade mer med varandra nu än de gjort tidigare. Så roligt att se! 


Liknande inlägg

Till top