Pirr i magen

Utbildning/jobb / delat, ensamstående, föräldrar, jobb, jobba, jobbar, mammaledig, mammaledighet, mammor, nytt jobb, pappaledig / Permalink / 0
Idag jobbar jag 10-14. Alltså kort dag, vilket känns überbra med tanke på att jag inte jobbat på över ett år och nu ska jag lära mig massa nya saker.

Annars är det heltid som gäller vilket känns otroligt bra på många sätt men jag tror också det kommer bli tufft som ensamstående. I och med att jag börjar jobba nu kommer Iduns pappa och jag börja dela upp tiden med henne 50/50. Vi kommer försöka oss på något slags 2-2-3-schema vilket känns bra. Idun är för liten för att vara en hel vecka från någon av oss och för mig skulle det kännas jättejobbigt att vara ifrån henne en hel vecka. Vi har ju suttit ihop väldigt länge nu. 

Eftersom det blev som det blev mellan mig och Iduns pappa har det naturligtvis blivit så att jag haft Idun nästan heltid. Men vi har sett till från början att de setts flera gånger i veckan. Till en början nästan dagligen i tre timmar per dag för att de skulle få en anknytning. Det har ju inte varit det lättaste alla gånger men fokuset har alltid legat på det bästa för Idun i alla lägen från min sida och då har valet inte heller varit svårt. Och det är jag glad för idag. Nu har M precis hämtat Idun och det har gått bra. Jag vet att hon har det bra när hon är med honom. Vi försöker vänja in henne i det här nu och tar det lugnt. Idag kommer hon hem när jag slutat jobba. M ska vara pappaledig i fyra månader och sen ska Idun börja på förskolan till hösten. 

Snart är det dags för mig att cykla! Wish me luck! Iiih.

(null)

Lisa börjar också jobba idag. Tänk vilken fin tid vi fått tillsammans. Och nu börjar vi jobba samtidigt också. Heja oss! ❤️

Liknande inlägg

Till top