Några små själar

/ blogg, bättre, hår, tillbaka / Permalink / 1
Ska jag eller ska jag inte börja skriva här igen? Jag ser att några små själar går in här då och då och kollar. Jag har varit ifrån bloggandet sen i maj och jag har heller inte följt några andra bloggar sen dess. Livet har varit jobbigt det här året, det har varit många faktorer som gjort att jag mått dåligt. De senaste två månaderna har dock varit bra, riktigt bra! På sätt och vis har det varit skönt att vara härifrån, att inte bry sig om bloggen. Jag ville och vill inte skriva när jag mår riktigt dåligt, jag ser ingen poäng i det. Visst kan det vara skönt att skriva av sig då och då, men det kändes inte som att det skulle hjälpa faktiskt.

Nu är livet på sätt och vis mer på banan igen. Jag säger på sätt och vis för jag har precis börjat äta ppiller och jag mår inte så bra på grund av det just nu. Jag började för att förhoppningsvis ska det ta bort smärtor jag har i buken från att jag har stora återkommande äggblåsor. Än så länge ingen smärta, däremot illamående, deppig och trött av pillrerna. Är det någon som har erfarenhet om det kommer gå över så meddela gärna det :) annars vill jag inte fortsätta med pillrena. 

I övrigt är skolan tillbaka sedan den 3/8 och det är både roligt och lite jobbigt. Nu närmar sig först praktik (vilket jag måste hitta plats till) och i april är skolan slut och det är dags att hitta ett jobb! Och givetvis vill jag inget hellre än att ha ett fast jobb, det vore ju drömmen, men jag är rädd för att jag inte ska hitta något. Men! Så kan jag inte tänka, jag måste tänka att det kommer ordna sig! För det kommer det ju, eller hur?! 


Här är en bild på mig när jag och Road trip gruppen var på road trip i våras. Nyfriserad var jag då. I september är det dags för klipp igen. Det har vuxit en del sen bilden togs om man säger så :) 

Så, nu får vi se om jag börjar blogga lite successivt igen...
Till top