Such a lovely feeling

/ awesome, bloggse, nyheter24, praktik, sweet / Permalink / 0
En stormande motvind i uppförsbacke har avtagit. En motvind som har kommit med hinder och vinande blåst som har gjort det svårare att ta sig framåt. Ibland har jag bara inte kommit någonstans och då har jag stått och trampat på samma ställe. Men nu, nu avtog vinden och det känns som jag kan andas och springa igen. 

Som jag berättade så uppenbarade sig en praktikplats här på Nyheter24 Gruppen och blogg.se. Jag tog chansen att söka då jag kände i hela kroppen på något vis att detta var helt rätt för mig. Det är jag så glad för att jag gjorde eftersom att intervjun i fredags resulterade i att jag fick praktikplatsen! Jaaa, så fruktansvärt roligt så jag tror att jag trillar av stolen!! Det känns väldigt spännande och så otroligt välkommet! Jag kommer få arbeta bland annat med sociala medier, skriva artiklar, ta fram kreativa kampanjer, gå på pressvisningar osv osv. Åh, jag känner mig så tacksam! 


De är så rara! Det märktes direkt under intervjun att de var ett mycket ödmjukt och härligt gäng! Jag ser mycket fram emot detta, det känns så rätt i både hjärta och själ.

Nu hoppas jag att jag ska kunna sova gott i natt. God natt allesammans och sov så gott! 
Till top