2017

Bebis, Bf 2017, Livet / 2017, 2018, baby, bebis, blogg.se, blogg.se-priset 2017, ed sheeran, elin&idun, ensam mamma, ensamstående, familj, familjeliv, hjärtesorg, mamma, mor och dotter, singel, vilket år, år, årets familjebloggare / Permalink / 1
Året börjar närma sig sitt slut och jag går igenom året på bloggen. Det här är mitt livs snabbaste, mest smärtsamma OCH kärleksfyllda år i livet. 

Samtidigt som jag upplevt så sjukt mycket kärlek och närhet har det varit ett brutalt år där jag tvingats att växa i raketfart. Att vara mycket mer storsint och rationell än jag någonsin varit tidigare. Det har varit så stökigt i själen och ändå har jag sett mer klarsynt på livet. Att få barn, det har gett mig så mycket större perspektiv. 

Här kommer en liten årssammanfattning:

Januari: Jag var lite mer än halvvägs i graviditeten. Jag var som nykär i min kille sedan sex år tillbaka. Vi gick promenad på ett vintrigt Femöre med minusgrader, krispig luft, strålande sol och drack varm choklad. Vi var på två musikaler, the book of mormon och fantomen på operan. 

Februari: Vi köpte barnvagn och såg fram emot det lilla barn som låg i min mage. På alla hjärtans dag var vi på spa med Martin och Clara på Gränsö slott. Det var fantastiskt! Jag var också med och räddade livet på en man som fick hjärtstopp framför ögonen på mig. 

Mars: Vi kollade melodifestivalen och tittade på finalen hemma hos oss med vänner. Jag blev överraskad med jordens finaste babyshower. Jag kände mig trygg och älskad. Det är läskigt att tänka så här i efterhand att det i det här skedet planterats ett frö i min sambos huvud och jag kände mig säkrare än någonsin. 

(null)

(null)

April: Jag slutade jobba och sedan var vi på kalas 9/4 som slutade med att vattnet gick. 10/4 föddes världens bästa tjej. 29/4 fyllde jag 29 år och det var också dagen jag blev dumpad. 

Maj: Det bloggades inte så mycket i maj. Jag var så förvirrad. Skulle det vara så här nu? På riktigt? Jag var helt slut på alla plan.

Juni: Jag berättade i bloggen hur läget såg ut. Jag kände en lättnad att kunna skriva av mig. Jag har aldrig beskrivit exakt vad som hänt men jag delade ändå med mig att jag blivit lämnad för att kärleken till mig tagit slut. Jag myste med min lilla dotter. Jag gick på 90-tals fest med Moa!

(null)
(null)

(null)

(null)

Juli: Jag har börjat umgås mer med Lisa, jag löser korsord och umgås massor med min familj. Jag känner ett enormt stöd i min omgivning. Alla bryr sig och hjälper till. Jag tror till och med att min familj blivit ännu tightare tack vare det här! Jag får veta att jag ska gå på Ed Sheeran nästa år med Moa och hennes syster!!! 

Augusti: Min egendesignade styrkering var klar! Den med rosa sten på min fd förlovningsring. Min och Iduns girl power-ring. Jag bär den 24/7. Jag var på Kolmården med min familj och insåg att DET är kvalité för mig. Familjedagar och mys.

September: Vi var i Växjö och hälsade på. Jag gick på fest med temat "radarpar". Idun och jag åkte på semester med min familj till Spanien. (Vill på semester igen tack!!) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(Bilderna hamnar i fel ordning.)

Oktober: Många höstiga promenader med Lisa och Astrid. Babysim. Samtal på bvc. Jag går ut med min #metoo-historia.

November: Jag blir nominerad och går till final i blogg.se-priset 2017 i kategorin Årets familjebloggare. Jag blir så himla glad. 

December: Tänk om jag får fylla i här att jag vann det där priset. Då skulle jag bli så glad. Fast jag är redan glad för att jag ens blivit nominerad och jag vågar inte tro att jag kommer vinna för jag har sett de andra bloggarna och de är jättefina. Och jag tror även de har fler läsare än jag har. Idag är det första advent och min lilla tjej är med sin pappa ett tag. Jag vilar och återhämtar mig från en jobbig vecka. Jag tror december blir fint. Jag älskar ju julen och traditioner. 

Jag hoppas att 2018 kan föra med sig lite mindre hjärtesorg och lite mer balans. Ett jobb vore jättefint men jag känner ingen stress. Något jobb finns det alltid! 

Tack för att ni läser! Ni betyder massor! 

Gilla gärna mina inlägg. Jag blir jätteglad då! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jag är finalist i kategorin Årets familjebloggare i blogg.se-priset 2017. Det skulle betyda så oerhört mycket om du ville lägga din röst på mig. Tack för allt stöd och pepp! Röstningen pågår till och med 5/12. RÖSTA HÄR!  


#1 - - Johanna Utterberg:

Kul med tillbaka-blick på året även om den innehåller hjärtesorg också. <3

Svar: Tack! Ja, det är ändå lärorikt att se tillbaka och se vad jag klarat av ändå. ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top