Det bästa med 2017

Bebis, Bf 2017, Livet / 2017, 2018, bebis, bästa, ensamstående, familj, livet, mamma, vänner / Permalink / 1
Det bästa med 2017 var givetvis Idun. Jag har lärt mig så otroligt mycket tack vare henne och jag har fått större perspektiv på livet. Det är lättare att se vad som är viktigt och fokusera på det nu.

Jag tror ändå att jag tar mig igenom det svåra i separationen mycket bättre på grund av henne. Hon är allt. Och jag är positiv om framtiden. Jag känner hopp. Jag känner glädje. Jag är ändå pepp på livet och tror att det kommer bli så jäkla bra! 

Igår pratade jag med en terapeut från samtalsteamet via vårdcentralen på telefonen. Jag ska få komma och prata och bearbeta men hon sa att jag inte ligger i någon som helst riskzon för att hamna i en depression så som jag resonerar och pratar kring allt. Och jag känner mig inte deprimerad så det är jätteskönt att även ha fått det bekräftat från en professionell person. Det känns skönt att jag tar tag i känslorna på ett djupare plan. Jag vill inte trycka undan så att det en dag svämmar över då jag vet att det alltid kommer ifatt en i alla fall. 2018 kommer bli lättare, det ska jag se till! 

(null)

(null)

Det bästa på året var sommaren med familjen. Korsord på balkongen. Hänget med vännerna. Promenaderna. Samtalen. Jag vill tacka alla nära och kära i min omgivning. Ni betyder enormt mycket för mig! Utan er hade jag aldrig mått så pass bra som jag ändå gör. Jag älskar er och är er evigt tacksam! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

#1 - -

Tack själv fina Elin! Jag älskar er båda!💗💗

Svar: Åh! Tack detsamma ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top