Manboy

Drömmar och mål, I huvudet på Elin / bebis, dejt, ensam, ensamstående, gråta, gråter, jul, julklappar, ledsen, mamma, man, manboy, paket, sabina ddumba, snygg, sviken, sårad, vacker / Permalink / 1
Älskar Sabina Ddumbas version av Manboy. Så himla bra! 

Jag grät när jag slog in julklapparna. Det kändes så tomt. Idun var hos sin pappa. Jag grät när jag nattade henne också. Jag sjöng mina vaggvisor som jag sjunger varje kväll och vissa ord kom inte fram. Det bara stakade sig i halsen. Det är som att jag känner mina känslor utanpå. 

Jag ältar och försöker förstå. Men jag förstår bara inte. Usch jag vet att jag är en repad skiva och bara skriver samma sak hela tiden. Jag vet väl inte riktigt hur jag ska gå vidare just nu. Jag är så sårad. 

På tal om att gå vidare. Ni vet att jag försöker bearbeta genom att skriva och prata. Men vet ni att jag faktiskt har varit på en dejt också? Jo då. För några veckor sen gick jag på dejt och det var riktigt trevligt. Trevligt att träffa en vuxen, mogen man. Och det kändes så skönt för mig själv. Att få tänka på något annat och att få öppna upp tanken på att någon dag träffa någon ny. Jag kände dock att jag inte är redo och tackade nej till en andra dejt. Visst, med "rätt" person kanske jag hade sagt ja till en till dejt. Men nu kändes det inte helt hundra. 

Vet ni hur nervös jag var eller? Det var så läskigt och jag kände mig så modig. Jag har aldrig gått på en dejt på det sättet innan. Men det var roligt ändå och det är kul att känna sig uppskattad.

(null)

(null)

Idag har jag i alla fall känt mig vacker! ❤️


#1 - -

💗💗💗

Svar: ❤️❤️❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top