Separationsfasen

Bebis / elin&idun, ensam, ensam mamma, ensamstående, idun, mamma, min bebis, min dotter, mor och dotter, nattning, separationsfasen, sovrutiner / Permalink / 1
Tack hörni för att ni berättat om fasen Idun är i nu. Det känns som att jag genast fått större tålamod och större förståelse för henne.

Det är så himla skönt att ha stöd i omgivningen och att få känna att det är okej att inte treva med nattningen och "alla måsten" hela tiden. Ikväll har Idun somnat mycket snabbare och lugnare i min säng och somnat om på direkten som hon vaknat och jag kommit och hållit om henne. Det är skönt att inte behöva ta en fight ikväll ❤️

(null)

Min lilla unge alltså. Idag var bvc-sköterskan här och vi gick igenom lite säkerhet och vägde och mätte osv. Nu väger Idun 10700 g och är 71,2 cm lång. Och hon kryper så duktigt så! 

Förresten, jag vann inte blogg.se-priset i kategorin Årets familjebloggare! Men jag är ytterst tacksam som blivit nominerad och gått till final! Det var jättestort i min värld. Tack snälla ni som röstat på mig! 

#1 - - Hanna:

Visst är det skönt när man kan få stöttning även från bloggvärlden. :-)

Svar: Absolut! 🙏🏼
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top