Sleepover

Bebis, Familj & vänner / bebis, ensamstående, fin, foto, fotografering, mamma, pappa, porträtt, sleepover, sova, unge, välling / Permalink / 0
Hello! Igår blev det att jag och Idun spontant sov över hos mina föräldrar. Vi åt middag och sen tittade vi på idolfinalen. 

Det var så mysigt att vakna upp hos mamma och pappa och Idun blev jätteglad att vakna där och se mormor och morfar direkt på morgonen. 

(null)

Alltså titta vilken underbar unge jag har! Jag var med Idun till en fotografering för ett tag sedan och titta så fint det blev. Jag rös när jag såg tavlan i vardagsrummet. På något sätt förgyllde det hemmet så mycket och jag fick en varm familjekänsla hemma. Jag har aldrig känt så där jag bott tidigare förutom i föräldrahemmet. Jag kände nästan att jag skulle börja gråta över känslan. Så fint! 

Hoppas ni har en fin lördagkväll! Jag kollar på tv och det lilla barnet somnade tidigt i mitt knä. Vi har inte ens tagit på henne pyjamas än och hon har inte druckit välling. Jag var inte beredd på att hon skulle somna så tidigt. Hoppas hon sover för natten redan...

Liknande inlägg

Till top