January jones

Familj & vänner, Semester & helger / Permalink / 0

Februari kommer, och är det inte på tiden? Har inte januari känts väldigt lång? Lång men väldigt fin också.


Vintriga promenader i minusgrader började året med då snön äntligen kom med buller och brak. Några dagar av sagolik idyll.


Ett besök hos barnmorskan och ett besök hos sjukgymnasten. Det var dags att sluta med promenader och dammsugning. Jo, haha, hon sa faktiskt att jag skulle undvika det. Jag undrade om jag kunde få det på papper och visa hemma. Min bäckensmärta har blivit bättre sen jag vidtagit vissa åtgärder. Bland annat har jag börjat använda glidlakan när jag sover. Det har faktiskt underlättat vändningar massor. Sen hugger det då och då, men det är ändå mycket bättre, så det är skönt. Jag vill jobba fram tills det är dags för ankomst om det är möjligt. 


Annars har månaden mest bestått av jobb och häng med min bättre hälft samt med vänner och familj. Vi var äntligen och hälsade på hos Magnus mamma och spanade in deras nya hus. 

OCH månaden kunde inte sluta bättre än med två sprakande musikaler. Vilken helg och vilket sällskap, vilken månad! I söndags gick vi också in i tredje trimestern. Herregudarns, nu är det inte så himla långt kvar. Nu är vi redo för dig februari! Välkommen! 


Till top