En kolonistuga

I huvudet på Elin, Livet, Om mig / Bebis, Koloni, Kolonistuga, anderslund, barnvagn, blogg, dagdröm, ensam mamma, kolonilott, promenad / Permalink / 0

Dagens dagdrömmar har handlat om att ha en kolonistuga att vara i just nu. Det har gått så långt att jag till och med googlat "kolonistuga att hyra i Nyköping". Ett av mina bästa promenadstråk är genom koloniområdet Anderslund som ligger inte allt för långt från där vi bor. I dag när jag var ute och gick med mitt lilla barn så gick vi genom där.

Under dagens promenad 😍

Det finns så fantastiskt fina stugor där som är så välskötta, både själva stugorna men också tomterna till. Jag önskar att det stod en skylt på någon av dem med texten: "intresserad av att låna vår stuga en vecka? I utbyte tar du hand om vår katt och vattnar blommorna." Men än så länge har jag bara sett en lapp vid den fulaste och konstigaste lilla stugan i området (den var formad som ett lusthus typ och det fanns ingen trädgård till) där det stod "Till salu". Men tänk om drömscenariot om kolonistugan kunde bli sann! Då skulle jag påta i trädgården, gosa med katten, dricka kaffe, lyssna på poddar, lösa korsord och suduko samt mysa med min bebis. Glömma bort världen lite. 


"Önska kostar ingenting" som min mamma brukar säga. 

Till top