I am the walrus

Bebis, Bf 2017, I huvudet på Elin / Permalink / 0

Övriga avdelningen är i Eskilstuna idag men det var inget jag behövde åka med på så jag har haft en skön ledig dag. 


Gick upp tidigt, åt frukost och kollade ikapp några new girl-avsnitt. Bakade sedan chokladmuffins som blev totalt misslyckade. De blev så torra och smakade typ vanligt bröd. Skulle baka och frysa in för kommande fikastunder och besök, men nu vet jag inte vad jag ska göra med de 28 muffinsarna. Funderar på att frysa in dem ändå och att jag får göra frosting till dem så det blir cupcakes av dem när folk kommer förbi. Kan väl vara en bra räddning? 

Jag åt lunch hos födelsedagsbarnet och nu på eftermiddagen har jag bara vilat och sovit. Jag är ju i vecka 36 eller 38 och jag är så himla stor. Jag har det rätt jobbigt att gå och undrar hur mycket större jag ska bli.

Jag får kommentarer varje dag om att jag är stor, om det verkligen inte är två där inne och ibland kan även kommentarer som "du är mycket större än den och den och den var/är" komma upp. I tisdags sa en person "jag är beräknad att bli farmor på fredag och du har mycket större mage än henne." 

Alltså, folk menar väl, så jag tar inte illa vid mig. Men jag undrar ju om jag är "onormalt" stor? Jag får mycket förståelse att det är tungt för mig i alla fall och det är skönt. Det är så himla olika hur stor man blir men jag är ändå rätt chockad själv över att vara förstföderska men så här stor. Det är så jäkla tungt för ryggen och nedre delen av magen spänner och drar. Jag har fått bristningar och det är ju inte ett dugg konstigt då jag har så stor mage ju. 

Jag ska tillägga det att jag får väldigt fina kommentarer om magen också. Att den är så fin och perfekt, att jag borde låta någon fotografera den och så vidare. Jag vet inte vem jag ska vända mig till med det bara. Vet inte om jag har råd att betala för en fotosession. Men det är fint att få höra dessa kommentarer i kontrast till att jag är en valross ;)

Magiskt sken i köket idag. Jag blir så himla glad för våren.
Till top