Det kan bara bli bättre

Livet, Om mig / det har jag lärt mig nu, ensam mamma, ensamstående, karma, livet, mamma, misär, pepp, stark, starkare än du, stronger, upp och ner / Permalink / 3
Det är en väldigt obehaglig känsla att man litat på någon till hundratiomiljoner procent för att sedan få sitt hjärta utslitet och söndermanglat.

Men vet ni vad? Jag ska gå hel ur det här som en viss Peter sjunger. Jag har inte gjort något fel som jag tidigare trott och SOM jag har känt mig nedtryckt, sämst och så jävla ovärd att älska. Men jag vet nu att det inte är så. Och nu, nu mina vänner kan det fan inte bli sämre! Det kan bara gå uppåt från och med nu. Det tror jag av hela mitt trasiga hjärta. 

Och det har redan börjat vända för idag har jag fått så sjukt roliga och smickrande nyheter. Jag kan inte säga mer än så än men så fort jag vet mer ska ni få veta. Iiiiiiih. Jag är så himla glad mitt i allt. ❤️ 

(null)

What doesn’t kill you makes you stronger, stand a little taller, doesn’t mean I’m lonely when I’m alone! 

What doesn't kill you makes a fighter...
#1 - - M:

Det är som jag sagt hela tiden att felet har ALDRIG legat hos dig. Man lämnat inte sin tjej som precis fött ens barn. Det är den värsta sortens svek! Kan inte tänka mig något värre. När man är som skörast och har genomgått det största i livet tillsammans! Heja dig och Idun! For ever and ever!

Svar: ❤️
Elin Engdahl

#2 - - Sosz:

Du är stark Elin! Ingen nybliven mamma borde behöva gå igenom det som du gått igenom! Du är världens bästa mamma till din vackra dotter!

Svar: Tack snälla! ❤️
Elin Engdahl

#3 - - Clara:

Du är stark Elin och världens finaste mamma till Idun ❤️❤️

Svar: Tack snälla du ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top