Halsont och kärlekstankar

Bebis, Drömmar och mål / babysim, bebis, ensamstående, framtiden, funderingar, jobb, kärlek, kärlekstankar, löser sig, mamma, singel, tillfreds / Permalink / 1
Idag efter babysimmet och lunchen sov Idun middag i över två timmar. Jag låg ner i sängen med henne och vilade i en timme. Så himla mysigt. 

Jag har nu på eftermiddagen känt att jag har halsont och börjar känna mig förkyld. Jag vet inte hur lilltjejen känner sig, jag har lite svårt att avgöra om hon verkar krasslig också. Hon har haft lite svårt att komma till ro ikväll men det kan hon ha andra dagar också. Det visar sig väl inatt/imorgon.

Som rubriken antyder har jag tankar om kärlek och jag tänker att jag ska dela med mig av hur läget ser ut just nu. Ni vet ju att jag besitter en kärlekslängtan i kroppen och att jag inte vill vara singel för alltid. Men som läget är just nu så känner jag ett lugn i att vara singel. Min prio ett är min dotter och att ordna upp tillvaron med jobb först och främst. Allt annat kommer i sinom tid, det är jag säker på. Livet har en tendens att lösa sig till det bästa och den tanken håller jag fast vid.

(null)

Idag på babysimmet! ❤️
#1 - - EVELINA:

Hoppas att ni slipper förkylningen och att halsontet blir kortvarigt! Och tycker det låter som en bra inställning att ta allt en sak i taget, så ordnar det sig med kärleken också i sinom tid :)

Ha en riktigt fin helg!

Svar: Tack snälla!
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top