En vecka till 30

Bebis, Familj & vänner / 30, 30 år, barn, bebis, bubbel, en vecka till 30, ensam, ensamstående, fira, födelsedag, imse vimse spindel, jobb, lämnad, mamma, nytt jobb, snart 30 år / Permalink / 2
Om en vecka fyller jag år. Det markerar att det gått ett år sen jag först blev lämnad. Sen dröjde det innan jag visste eller förstod vad som skulle ske.

Jag kämpade emot. Vädjade. Försökte resonera. Försökte förstå. Ett "vi får se efter sommaren vad som händer" betydde i min värld att loppet inte var kört. Att det ändå betydde att jag inte skulle ge upp. Bara ge tid och backa. Det betydde inte det. Känslorna las på annat håll. Inte på mig. Mamman till hans barn. Medan jag var hemma och ammade och tog hand om vår lilla bebis las känslorna på annat håll. Det dröjde innan jag förstod men nästa vecka, min födelsedag markerar ändå starten på lång ovisshet och ensamhet. Känslorna gör sig påminda och jag tycker det är okej. I år ska jag ta revansch på min födelsedag och i maj ska jag fira med vänner och familj! Det ska bli så kul! Och på Valborg ska vi fira Lisa och det blir också så himla härligt! 

Idag har Idun och jag gått hem till min bror med familj där vi firade med bubbel att min svägerska fått nytt jobb! Vi fikade och Idun fick smaka bulle av morbror Robert. Uncle Bob som jag kallar honom. Det var ett spontant besök faktiskt och det var så himla mysigt! Och svettigt! Vilken sommarvärme!

(null)

Solhatten på! Idun är så gullig när hon möter folk. "Eeeeeej" säger hon. Jag gick och sjöng för henne och till Imse Vimse spindel gör hon alla handrörelser till. Så söt! 
#1 - - Blondina :

Men va söt :D

Svar: Tack 😘
Elin Engdahl

#2 - -

Tiden gick så fort. Hoppas och tror att du får en fantastisk födelsedag fina Elin!🎂🥂❤

Svar: Tack snälla! ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top