Lyckan i ett barn

Bebis, I huvudet på Elin / barn, bebis, gunga, idun, kärlek, livet, lycka, mamma, mor, och dotter, stolt, tacksam / Permalink / 1
Jag tror jag nämnt tidigare att jag inte var helt säker på om jag ville ha barn. Alltså någonstans visste jag nog för jag brukade tänka på att vara gravid då och då men det var längre fram och ingenting jag visste med säkerhet om jag skulle bestämma mig för. Jag hade inte, som många andra kan ha,  en enorm längtan inom mig.

Idag är jag glad att det bara råkade bli så. Att jag blev gravid och fick äran att bli mamma. Jag vet att det inte är alla förunnat att få barn och därför känner jag mig extra ödmjuk inför att jag har det. Och att tänka tanken på att inte få uppleva Idun är helt bedövande och sorgsen. Jag är så tacksam! Tänk att det lilla, lilla fröet blev just hon! 

Det är mycket inom mig som känns lugnare med henne i mitt liv. Jag känner oftare stor lycka och glädje i vardagen. Förut idag gick vi till lekparken och gungade. Att få höra hennes förtjusta, kluckande skratt får hjärtat att slå dubbla slag. Ett rus går igenom kroppen på något sätt när jag stannar upp i ögonblicket och tänker wow, det här är min dotter! Min lilla, magiska dotter. Hur underbart är inte det? 

(null)

(null)

Bilder från när vi gungade med Lisa och Astrid på Iduns födelsedag. Det var premiär! 
#1 - - Miss Philipsen:

Andras lycka kan betyda mycket också :)

Svar: Ja verkligen :)
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top