Nu gungar du, nu gungar jag.

Bebis, Familj & vänner / barn, bebis, docka, ensamtående, gung, gunga, gunga gunga, kul, leka, lekpark, mamma, roligt / Permalink / 0
(null)

(null)

Hon gillar verkligen att gunga! Min lilla loppa! Det är så roligt för hon blir mer och mer en liten person som vet vad hon vill och vad hon gillar. Hemma hos mina föräldrar har hon börjat släpa runt på en liten docka som hon verkligen visar att hon tycker om. Det är första saken (som inte är mat, napp eller mamma) som hon visar så tydligt att hon är fäst vid. Hon leker med den, pratar med den och tar med den när hon ska vidare. Gulligt! 

Det är roligt att leka med Idun, man ser på henne hur hon funderar, utvecklas och har roligt, blir frustrerad och blir glad. 

På hennes födelsedag provade vi att gunga första gången. (Side note: en jobbig grej! Jag vet inte om det var hennes allra första gång för hon kan ju ha gjort det med sin pappa.) Jag vet inte varför vi inte provat det tidigare, tanken har liksom inte slagit mig. Vi går oftast ut och går i samband med att hon ska sova. Men nu provade vi i alla fall och det var så roligt för Idun tyckte om det så mycket och visade inga tecken på att hon ville sluta. Nu kommer vi göra det oftare.

Liknande inlägg

Till top