You are enough

Livet, Om mig / baby, bebis, bra, bäst, enough, ensamstående, glad, inte perfekt, mamma, oro, oroa, perfekt, stark, stolt, ta hand om, vaken, you are / Permalink / 1
Ibland behöver man bli påmind och ibland behöver man söka inspiration och motivation hos andra.

Det är SÅ många gånger som jag känt mig otillräcklig, ovärdig att älska och omöjlig att vara med det senaste året. Jag känner så väldigt ofta men det är så orättvist för så är det verkligen inte. Jag blir arg när jag tänker på det.

Jag vet att jag inte är perfekt. Att jag har fel och brister. Tro mig. Jag jobbar på det. För jag VILL bli bättre. Jag vill alltid bli bättre och det är en bra egenskap i sig. Jag har tagit hand om min dotter så gott som ensam under hela året. Suttit vaken på nätterna ensam, oroat mig, kollat att Idun lever mitt i natten, tagit hand om en gråtande baby mitt i natten, tröstat, bytt blöjan och pytsat i medicin MITT i natten, torkat kräks, googlat, tagit beslut och legat vaken utan någon att vända mig till och luta mig mot. Jag har till väldigt stor del ensam burit ansvaret över att Idun överlever och mår bra. Utan någon annan att byta av med, att växla med när jag själv inte sovit på länge. Jag har gjort allt det själv utan avlastning, tröst eller stöd. Det är faktiskt helt jävla amazing! Jag kan bära huvudet högt. Jag var inte beredd på att vara så mycket ensam. Jag trodde jag skulle dela ansvaret 50/50 med en partner. Så med tanke på omställningen, chocken och sorgen så är jag verkligen stolt över mig själv och min älskade dotter och vad vi åstadkommit tillsammans. Jag är verkligen bra! Idun och jag, vilket tight team vi har blivit! Jag är så stolt och glad över oss. Så när jag såg detta inlägg på instagram tidigare idag så var det precis vad jag behövde höra.

(null)

Jag tänker att det kan vara fler som behöver höra detta idag. Oavsett vad just du går igenom just nu så ska du veta att du gör så gott du kan, du är bra och du är tillräcklig! 

❤️ Hoppas ni får en grym helg! 
#1 - - Stina :

❤️🦔🐼

Svar: ❤️🦔🐼
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top