Happy valentines day

Familj & vänner, I huvudet på Elin / alla hjärtans dag, ensam mamma, ensamstående, happy, happy valentines day, hjärtan, kärlek, singel, valentines, älska / Permalink / 0
Grattis på alla hjärtans dag alla mina hjärtan! 

Vad tycker ni om denna dag? Det är fint med en kärlekens dag tycker jag och jag gillar att överraska och uppmärksamma min partner när jag har en. Men det är också en jäkla puckad dag för alla ensamma som kanske känner sig ännu mer ensamma av en sådan här dag. Idag har alla flöden i sociala media kryllat av kärleksförklaringar och det kan vara jobbigt för en singelmänniska att se. Jag blir dock ändå glad av att se all kärlek i flödet och jag är inte missunnsam på något sätt, det skulle bara kännas onödigt att vara det. 

Det är klart att det blir extra tydligt en sån här dag att jag är singel och att jag ibland känner mig ensam. Men jag ser ju bara att jag har mycket att se fram emot. Min tid kommer så att säga och jag har faktiskt haft turen att få älska och bli älskad i väldigt många år. Jag har ett uppehåll från det nu och det är nyttigt för mig att vara lite själv. På något sätt har jag insett att jag inte alltid vårdat relationen till mig själv alla gånger och det är skönt att göra det igen. Det ska jag försöka att inte glömma nästa gång jag är i en relation. Jag har ju tidigare pratat om min längtan efter kärlek, men jag litar på att det kommer när tiden är rätt för det. Jag är inte stängd för möjligheter men jag letar heller inte aktivt. Jag lägger fokus på mig och Idun och att lösa allting för oss och vår framtid. 

(null)

Min lilla valentine.

(null)

Idag har vi varit på promenad med Lisa och Astrid och sen var vi hemma hos dem och tittade på curling, åt lunch och fikade.

Nu på kvällen har jag känt mig trött och lite förkyld och det har varit jobbigt att ha ett litet klättermonster på sig hela tiden. Det känns som att jag inte fått någonting gjort även fast jag faktiskt borde klappa mig på axeln över allt jag åstadkommit. Jag har lagat mat, dammsugit, ätit, matat Idun, badat Idun och varvat ner med henne, fixat välling och nattat Idun och sen efter det fixat med disken. Så visst har jag gjort saker, men jag har en del annat som jag borde fixa med. Det får bli imorgon. 

Liknande inlägg

Till top