I’m so excited

Bebis, I huvudet på Elin, Livet / bebis, bästa, excited, fira, födelsedag, förkyld, helg, middag, somna, sova, spelkväll, sötpotatis, sötpotatissoppa, tema, vänner / Permalink / 0
God kväll!

Helgen bjöd på en hel del godbitar. Jag hade lördagen för mig själv och bara fixade i lägenheten och kollade på film. Det är skönt att bara vara själv ibland. På kvällen blev jag bjuden på middag hemma hos Lisa och Pär och vi spelade spel. Älskar spelkvällar! 

Och idag kom Idun hem och Moa kom och hälsade på. De hade inte träffat varandra sen i början av december och det har ju hänt så himla mycket med Iduns utveckling på den tiden. Hon kröp knappt då men nu kryper hon ju megasnabbt och ställer sig upp konstant, "babblar" som en liten babblare. Ba ba ba ba. Idun är fortfarande förkyld och idag har hon varit så trött och somnat i Moas famn flera gånger. Det var så gulligt! 

Jag lagade sötpotatissoppa som toppades med fetaost! Det blev både vackert och gott. 

(null)

Fin orange färg va?

Men vet ni vad jag är exalterad över? Jag planerar min födelsedag! Jag får hjälp av Therése och det blir tema och hela köret! Jag hade ju världens sämsta födelsedag förra året. Då var jag ledsen och förtvivlad, ensam med min 19 dagar gamla bebis. I år ska jag vara glad och ha en hejdundrande fest! Jag har kommit så himla långt på den här tiden och vuxit mer än aldrig förr. Det ska firas! 

(null)

Så här liten var hon på min födelsedag förra året. 

Liknande inlägg

Till top