Happy sparks

I huvudet på Elin, Livet / flum, glad, glitter, glitterkorn, glittra, happy, livet, negativitet, optimism, positiv, själen, sparks / Permalink / 2
Glada små glitterkorn dyker upp med jämna mellanrum och jag tänker ta till mig dem och plantera dem i själen. 

Jag tänker låta dem överväga livets negativa.

När ett glitterkorn glittrat färdigt kommer ett nytt, var så säker. Ibland kan det kännas som att du bara vill hålla fast vid kornet och hoppas det utvecklas till en glitterbomb, men även om det så slutar glimmra en stund så gör det ingenting. Det kommer tillbaka någon annan gång med en ny upplevelse. 

Okej, flum deluxe! Men ibland tror jag förväntningarna på hur man vill att saker ska bli gör att man totalt tappar grepp och hopp om det inte blir som man tänkt sig. Gör ni ofta upp drömscenarior i ert huvud? Jag är expert på det. Och jag gillar att leva i min värld med movie-moments, men det kan också göra att jag lätt blir besviken när det inte går som jag drömt om. Men nu blir jag inte det på samma sätt längre för jag vet liksom att flera härliga movie-moments kommer. Nu tycker jag att det är spännande att se vad som händer oavsett vad som händer. Jag gillar att få nya erfarenheter och jag tänker inte ta livet för allvarligt. 

Jag vet inte vad som hänt med mitt inre efter allt jag varit med om, men på något sätt har jag blivit mer optimistisk. Jag har inte plats för att älta länge. Jag har inte energi för att lägga tankeverksamhet på negativitet. Jag försöker ha perspektiv och distans till saker så mycket det bara går. Jag känner hur jag växer som person, hur jag blir mer och mer säker på vem jag är. Och vet ni vad? Jag gillar mig själv! Jag tänker låta den här tjejen vara som hon är.

(null)


Till top