Ett läskigt samtal

I huvudet på Elin / arbetsgivare, bebis, bästa, håll tummarna, jobb, jobba, livet, läskigt, mamma, roligt, samtal / Permalink / 1
En annan sak med att ha barn: jag lägger inte alls samma energi på småsaker. 

Förr kunde jag störa mig mer på saker än nu, bli arg för mindre och lägga energi på att tänka för mycket. Idag släpper jag det mycket snabbare. Är det bara bebisbubblan som gör det? Idag är det som att det enda jag bryr mig om i slutänden är hur min dotter har det och att livet ska bli så bra som möjligt för oss tillsammans. På ett sätt är jag mer prestigelös än tidigare. 

Jag brukar chansa här i livet även om jag är rädd ibland. Idag tog jag tag i och ringde ett sånt där läskigt samtal till en arbersgivare där jag sökt jobb. Sista ansökningsdatum var i slutet av november och jag tyckte det var konstigt att jag inte hört något. Jag hade sån tur för exakt när jag ringde satt de med ansökningarna! Huuuur positivt att jag ringde precis då? Håll tummarna! Jäklar vad det kändes skönt efteråt! Och innan jag ringde tänkte jag bara att "vad gör det om hundra år om det inte går vägen?" Det finns viktigare saker i livet!

Jag håller tummarna! Det verkar som ett roligt jobb och tjejen jag pratade med verkade så trevlig! #1 - - Stina:

Heja!

Svar: 😁❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top