Dags att köpa joggingskor

I huvudet på Elin, Livet / bebis, elin & idun, energi, ensamstående, glädje, idun, jogga, joggingskor, löpning, mamma, motivation, rätt tänk, skor, solen, springa, tankesätt / Permalink / 1
Den senaste månaden har gått så sjukt fort och nu är det som att tiden börjar stå lite still igen.

Jag ska börja planera in att springa. Jag har aldrig varit bra på det och tänker att jag måste gå sakta fram så jag inte tröttnar. Men först och främst är det dags att köpa nya joggingskor! Mina är så himla slitna. Jag går ju rätt mycket och har även använt dem på jobb. 

Rätt motivation och inställning verkar hålla i sig just nu. Stundtals har jag små dippar där jag tänker på onödiga saker men jag försöker då tänka att "vad vinner jag på att tänka på detta nu." Och hittills har det faktiskt hjälpt. Yey me! 

(null)

Igår gick Idun och jag på en långpromenad. Idun sov mest. Jag var ute medan solen sken och det var skönt, även om man inte direkt känner solens värme just nu. Jag måste säga att jag märker enorm skillnad på min energi nu än tidigare i livet den här årstiden. Det måste nog bero på att det blir flera promenader under veckan i dagsljus. Plus något som jag tänkte på igår, att sedan jag fick barn känner jag inre lycka oftare. Jag skrattar flera gånger om dagen och får flera lyckorus. Det har jag haft genomgående i den här sorgen men jag har verkligen tänkt på det, att jag genuint känner mig mer tillfreds på något sätt. 

Det låter nog lite klyschigt men det är härligt! 
#1 - - Åsa:

Hej
Känner igen mig i massor av det du skriver.
Barn är en gåva och ger massor med lyckorus,och alla åldrar har sin charm, och sina problem.
Men i botten och i hjärtat älskar man dom alltid galet mycket

Svar: Så fantastiskt! ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top