HAPPINESS

Drömmar och mål, Livet / drömmar, glädje, happiness, ja, ja leva livet, karma, leva, leva, livet, needtobreathe, nejsägare, optimism, pessimism / Permalink / 2
NEEDTOBREATHE - HAPPINESS

I got dreams that keep me up in the dead of night
Telling me I wasn't made for the simple life
There's a light I see, but it's far in the distance
I'm asking you to show me some forgiveness
It's all for you in my pursuit of happiness


(null)

Tulpansäsongen hörni. Jag går bananas varje år och så fort tulpanerna kroknar så byter jag ut dem mot nya. Jag har också blivit en mästare på att hålla dem fina länge. Bara byt vattnet mot kallt vatten efter någon dag och snitta dem på nytt så håller de sig längre. 

Nu har vi haft den mörkaste perioden och går mot ljusare tider och jag tror det är ungefär här som många märker tröttheten efter allt mörker. Man längtar efter ljus, efter energi. I måndags var det blue monday och den deppigaste dagen på året. Det är inte så konstigt men det går kanske att komma på sig själv med vad det kan bero på och försöka motverka det. Sätt på peppmusik och ta dig ut i snörusket och var Mandelmannsoptimistisk. (Nästan löjligt optimistisk.) Jag märker när tankar som att "det är ingen idé" kommer upp både för mig själv och för andra och jag gillar det inte. Jag har också svårt för när det blir för glättigt på ett nästan överdrivet, Ernstigt sätt men jag tror ändå att det kan vara en idé att tänka att saker går. Man kan vara en drömmande realist? 

Att inte glömma bort sitt egna värde och att det finns mycket att vara tacksam för. Att gå igenom en sorg/trauma/livskris hjälper mig att se vad som är värt att lägga tankeenergi på. Jag börjar märka att en bit av mig varit borta och att den här glada tjejen är på väg tillbaka. Jag gillar inte energitjuvar, jag gillar inte nejsägare, jag gillar inte pessimister. Jag gillar självmedvetenhet, jag gillar harmoni och optimism. Jag vill uppleva så mycket härligt som möjligt. Jag vill fira det som firas kan. Jag vill springa, jag vill utvecklas, jag vill dansa, jag vill sjunga, resa, uppleva nya saker, jag vill gråta och skratta. Jag vill leva helt enkelt! Är ni med mig? 

(null)

#1 - - Stina :

Word sister!

Svar: 😍😘
Elin Engdahl

#2 - -

👏👏Jag är med dig!

Svar: 🙌🏼❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top