Pinchos

Familj & vänner / bebis, chicago, middag, norrköping, pinchos, satc, sex and the city, snabbvisit, tåg, vänner / Permalink / 0
Jag älskar att ha planerat in saker med vänner och igår skulle vi fira Maries födelsedag på Pinchos i Norrköping.

Marie är från Norrköping men bor i Chicago så vi träffas oftast en gång om året när hon är hemma till jul. Förra året hade vi turen att träffa henne två gånger. På sommaren och i juldagarna. Igår fyllde hon år och Sara och jag skulle åka till Norrköping och fira henne. Marie åker tillbaka till Chicago imorgon. Sara skulle köra oss. Jag hade ordnat att Idun skulle sova över hos sin pappa. 

Tyvärr fick Sara förhinder och kunde inte åka. Så jag kollade upp tågen och det sista hem gick redan 20.40 vilket skulle innebära att jag bara skulle hinna vara där i typ två timmar. Men jag kände bara whatahell. Lets do it! Så jag åkte till Norrpan och åt snabbmiddag med Marie och Johanna. Det var värt det! 

(null)

(null)

Marie kommer alltid till oss och hälsar på. Så fort hon är hemma åker hon runt och hälsar på alla nära och kära. Jag tyckte det var värt att åka till henne för en gångs skull, om så bara för en kort stund.

När jag kom hem blev det sex and the city maraton och nu har jag ätit frukost i sängen och tittar på flera avsnitt. Såå lyxigt! Snart kommer bebbe hem igen! ❤️

Liknande inlägg

Till top