Besvikelse deluxe

Allmänt, Familj & vänner, Livet / al pitcher, ansiktsbehandling, ansiktsmask, behandling, besvikelse, deluxe, humor, massage, massör, massörska, stand up, sverigesyndrome / Permalink / 0
Oh the disappointment! 

Taggad och redo att bli klämd på begav jag mig in till staden. När massörskan frågade hur jag mår så förklarade jag var jag var stel och att jag bär mycket på min cirka tolv kilos bebis och är stel i nacke och rygg. Jag blev lite förvånad när jag inte behövde ta av mig mer än till linne och byxor. Och så började hon med ansiktsbehandlingen. Direkt tyckte jag det kändes konstigt att hon började med ansiktet. Men jag visste ju inte hur det går till och det skulle ju ingå en ansiktsbehandling. Jag ville inte stressa upp mig att det eventuellt skulle vara fel men efter en stund tänkte jag "men oj, vilken avancerad ansiktsbehandling som ingick". Och ingen tidsuppfattning hade jag ju heller. Så sen när den sköna ansiktsbehandlingen var slut och hon tände så satte jag mig upp förvånad och bara "men är vi klara?". Det var vi.

Jag förklarade att jag då fått fel behandling. Kvinnan bad om ursäkt men tyckte att det var väl superbra att jag fått prova på en sån avancerad ansiktsmask med ångor och grejer. Jag blev nästan lite gråtfärdig. Jag som verkligen behövde bli knådad. Haha! 

Dåligt att jag inte blev kompenserad på något sätt men så kan det gå. Shit happens ;) 

Ikväll har Moa och jag varit på Al Pitcher! Så himla härligt att få skratta loss med sin bästis. 

(null)Liknande inlägg

Till top