Do svidaniya

Familj & vänner / Permalink / 2
Jag har ångest denna morgon. Av flera anledningar. Men en sak är att jag fick mitt första mejl för sommaren med ord som "snart" och "höst" i rubriken. 

Det vill man ju inte tänka på än. Det är fortfarande sommar och det är en mycket härlig sommar med stora kontraster från förra året. När jag tänker på förra årets sommar så kan jag undra vad alla andra gjorde. Var ni på semester? Åkte på weekends? Gick ni på konserter? Jag minns inte att någon av mina vänner gjorde något men jag frågade kanske inte heller? Jag levde nog i min egna lilla värld. Jag var med min lilla bebis och tog en dag i taget. Ibland fick jag gå ner till att ta en timme i taget. Jag har lite svårt att förstå magnituden av det jag gått igenom men också att jag klarade det. Tiden har gått samtidigt som jag verkligen insupit allt jag kan av Idun. Jordens finaste människa.

Idun är iväg till Danmark som jag fick veta väldigt hastigt och det är väl egentligen den stora ångestorsaken denna morgon. Att hon är så långt ifrån mig. Jävlar. Jag tror aldrig jag haft så ont i hjärtat tidigare. Man vet inte att känslor som är så stora existerar förrän man får barn. 

(null)

Hon är den ljuvligaste! Och jag försöker lita på att hon har det bra.

När jag inte har Idun får jag passa på att hitta på saker. Minns ni förra året att jag fick biljetter till Ed Sheeran av Moa? Det var i onsdags! Vi körde till Göteborg och gick på konsert på Ullevi. Det var magiskt! Som jag sett fram emot den resan. Från förra året har jag fantiserat om den stunden och jag blev inte besviken. 

(null)
Där borta är han! Haha. Men vi satt faktiskt riktigt bra. Vi slapp också solen i fejset vilket var skönt. 

Nu ska jag ta mig igenom veckan utan Idun! ❤️
#1 - -

Hon har det bra! Men förstår verkligen din ångest.Känns det som att den aldrig riktigt försvinner fast ungarna blir stora. Hör det från många föräldrar och man får lära sig leva med det på nåt sätt. Du gör det bra!❤

Svar: Tack Anette ❤️
Elin Engdahl

#2 - - Therése :

Usch! Du kämpar på bra och jag hoppas att ni kommer hitta ett sätt som funkar. Men nog är hon lite liten för att vara borta från sin mamma en hel vecka tycker jag. Speciellt eftersom det varit som det varit... Men du gör ditt bästa hela tiden och det gör du bra! Och Idun är världsbäst!

Svar: Ja jag tycker med hon är för liten för det men jag känner mig rätt maktlös i det. Försöker tänka att vi ska dit så småningom i alla fall. ❤️
Elin Engdahl

Liknande inlägg

Till top